2013-09-10 09:10:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Romantikus hangulatban lehet

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szeretne végre a maga ura lenni, és kiugrást keres jelenlegi pozíciójából. Ma még azonban ne hozzon elhamarkodott döntéseket! Ma ugyan minden könnyebbnek látszik, de volna még mit kidolgozni az álmain. Aludjon rá egy-kettőt!

 

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nagyszerű ember. Ideje, hogy ezt másokkal is elismertesse. Ha önben nincs is túl sok önhittség, vagy magamutogatási vágy, akkor is meg kell láttatnia a világgal, hogy ki ön valójában. Ez kötelessége önmagával szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A bizonytalanságát a sors keményen büntetheti. Végre elhatározásra kellene jutnia egy bizonyos kérdést illetően. Amit halogat, az a végén végképp elszalad ön elől. Legyen az munka, szerelem, gyerek, utazás. Ne hagyja elmúlni!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobb volna végre lakatot tennie a szájára. Túlságosan szókimondó, különösen, ha mások titkairól van szó. Pedig ezzel önmagának is árthat. Legalábbis, ami a megbízhatóságát illeti. Fecsegés helyett inkább alkosson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Romantikus hangulatba kerülhet, és ez szerencséjére, estére sem múlik el. Ne mulasszon el egy virágcsokrot, vagy valami kedves meglepetést venni a társának. Egy meleg hangulatban eltöltött este gyógyír mindkettejüknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap sok álmodozással telik. A külvilág számára ez semmittevésnek tűnhet. De belül önben nagy változások zajlanak, és ehhez épp erre van szüksége: nyugalomra, meditálásra. Közben persze csináljon úgy, mintha dolgozna.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha folyton a munkájáról beszél az otthonában, társa kissé ideges lesz már a végén attól, amit mond. Kivéve persze, ha üzlettársak. Ám még ebben az esetben is jó volna, ha néha más témákat dobna be. De ne a politikát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21

Rég lehetett olyan jó napja, mint amilyen a mai lehet. Az otthonába beköltözik a szerelem. S nem is akárhogyan. Persze lehet, hogy önnek kell kiugrasztania a nyulat a bokorból. A veszekedés sem kizárt, de a kibékülés sem..

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Még egy Nyilas sem teheti mindig azt, amihez épp kedve van. Ha békében akar élni azokkal, akiket a legjobban szeret, meg kell hallania az ő kéréseiket is. Különben könnyen magára maradhat, vagy boldogtalan emberek társaságában.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szomorkás hangulatok uralkodhatnak ma el az ön lelkén. Lehet, hogy az ősziesre forduló időt ön másoknál jobban megérzi. Az elmúlás azonban korántsem jelent megszűnést. Ezt is jobban érzi másoknál. Máris várja a tavaszt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szereti más színben feltüntetni magát, mint amilyen ön valójában. A baj csak akkor van, amikor lehull a lepel, és kiderül igazi énje. Megkímélhetné magát és másokat is ettől a csalódástól, ha megmutatja a valóságot. Ha nem is szebb, de igazabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A reggel épp oly csípős lehet, mint a mai napi hangulata. Nem kell mégsem egész nap morgolódnia. Valami történni fog, ami hamarosan kideríti a kedvét, akár csak a napot. Estére már a felhőtlen boldogságnak adhatja magát.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: